Openingstijden    

Wilt u een bezoekje brengen aan de Boutique?
U bent van harte welkom!


Graag eerst even een telefoontje voordat u komt zodat de deur voor u open staat.

Wat vindt u in de Boutique van de Regenboog?

Kleding    

Een prachtige collectie kleding in Winter-,Zomer-, Lente- en Herfstkleuren. T-shirts, topjes, jumpers, pakjes,  blouses, rokken, pantalons etc. Alle stijlen en prijzen, voor iedereen is er iets! Voor klein en grote maten, voor lang en kort. Voor elke gelegenheid, voor 'gewoon' en voor een 'feest' . Na een Kleur- en Kledingadvies passen al uw kledingstukken, qua kleuren en modellen bij elkaar. Dat bespaart u al gauw heel veel geld! Een prachtig en grote collectie sjaals in Winter, Zomer, Lente en Herfstkleuren.

Sieraden

Een uitgebreide collectie, in alle stijlen en in de goede kleurcombinaties. Ook voor bruidssieraden kunt u kiezen uit de mooie collectie van Bridal exquisite collection.
Sportief – Klassiek – Romantisch - Dramatisch.

Cosmetica

Gespecialiseerd in Winter, Zomer, Lente en Herfstkleuren cosmetica. Deze cosmeticakleuren blijven en kunnen altijd nabesteld worden.

Make-up voor de bruidbruidje

DermaPrime, een Zwitsers kwaliteit productHuidverzorging

DermaPrime bestaat uit een uitgebreide lijn producten, gebaseerd op natuurlijke bestanddelen en essentiële oliën, geschikt voor ieder type huid en ieder huidprobleem. DermaPrime kan geregeld en langdurig worden gebruikt zonder dat er gewenning optreedt. 
Uiteraard wordt DermaPrime niet getest op dieren. Vele speciaalbehandelingen, regelmatige assortiments uitbreiding en vernieuwingen maken DermaPrime tot een geliefd merk.
  dermaprimeIMG DP logo